Deelnemende Bedrijven

Overzicht deelnemende bedrijven

Vekoma Rides

Vekoma Rides is een van de meest toonaangevende en innoverende achtbaanfabrikanten ter wereld, gevestigd in Vlodrop. De focus ligt op de ontwikkeling, productie en installatie van achtbanen en special attracties voor thema- en acttractieparken.

Blanche Dael

Sinds 1878 brandt Maison Blanche Dael verse koffie en heeft het bedrijf zich daarnaast gespecialiseerd in theespecialiteiten en een ruim assortiment aan accessoires. Vanuit de winkel in Maastricht kunnen particulieren koffie voelen, ruiken en proeven.

Boels Rental

Boels Rental één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Boels verhuurt bijna alles: maar machineverhuur is en blijft de core business. Vanuit ruim 350 vestigingen verhuurt Boels de meest moderne en nieuwste machines en gereedschappen.

Extern IT

Extern-IT is een jong en veelzijdig automatiseringsbedrijf met gezonde ambities, gevestigd in Roermond. Werken bij Extern-IT betekent dat je aan de slag gaat bij een serviceprovider binnen de ICT waarbij je de volledige dienstverlening van klanten op je neemt.

Provincie Limburg

Werken bij de Provincie Limburg is verrassend anders. Ze houden zich dagelijks bezig met maatschappelijke vraagstukken, zoals: nieuwe woonwijken helpen ontwikkelen, de vernieuwing van openbaar vervoer, campusterreinen tot bloei brengen en duurzame energieproductie stimuleren?

KLG Venlo

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener die de kwaliteiten van een multinational met die van een familiebedrijf heeft weten te combineren. Ze bieden diensten aan van transport over de weg, het spoor of het water tot value added services in onze moderne warehouses.

De Zorggroep Noord- en Midden-Limburg

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden ze een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden ze ondersteuning, zorg en behandeling aan iedereen die dat nodig heeft.

Verkoelen Dakspecialisten

Verkoelen Dakspecialisten is voor platte daken en hellende daken in zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Daarnaast hebben ze een aparte afdeling voor service, beheer & onderhoud die is aangesloten bij Dakbehoud Nederland.

Appart

Appart is een full-service marketingbureau, gevestigd in Roermond. Van het kleine superhelden-team uitgegroeid tot een hechte organisatie met creatieve geesten, die dagelijks strijden voor de beste tech- en marketing- oplossingen voor onze opdrachtgevers.