Bouwmensen Limburg

Bouwen aan de toekomst

De bouw is booming. De komende jaren zijn er minimaal 60.000 bouwmensen nodig. Want, wie bouwen anders al die nieuwe huizen? Huizen voor mensen die er zelf geen opleiding voor hebben? Wie dragen er anders zorg voor het duurzaam maken van Nederland? Wie voeren dan die mooie bouwprojecten uit? En wie zorgen er dan voor dat er straks in elk huis The Internet of Things geplaatst wordt? Juist! Dat doen bouwvakkers! Zonder bouwers geen bouw en zonder bouw geen vooruitgang.
Bouwen is een vak dat het allerbeste in mensen naar boven haalt. Je bedenkt steeds opnieuw de beste oplossingen. Je past tot in de kleinste details al je kunde toe. En je leest heel precies technische gegevens uit. Daarvoor heb je vakkennis nodig en moet je klantgericht denken. Bouwen is een serieus vak.
In de bouw werk je elke dag naar iets toe. Als je aan een klus begint staat er vaak nog weinig. Maar dan, als het project klaar is? Dan heb je iets gebouwd waar je trots op mag zijn. Zoiets moois neerzetten voor anderen vereist lef en vooral ook een flinke dosis vakkennis.
Bouwmensen? Dat zijn toch die vakkundige en slimme types die overal een oplossing voor hebben? Jongens en meiden die weten hoe je gereedschap gebruikt? Bij ons werken stoere jongens en meiden die elke dag keihard aan het werk zijn om, door weer en wind, Nederland een stukje mooier te maken.

Bouwmensen Limburg leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen. Of je het nu leuk vindt om iets te ontwerpen, organiseren of te maken, voor iedereen is een geschikte praktijkopleiding te vinden bij Bouwmensen! Het werk in de bouw is leuk, uitdagend en mooi. Je werkt altijd met de nieuwste technologie. Kom een kijkje nemen om alle facetten van de bouw te ontdekken en zo te zien hoe jij bij de Bouw past en hoe jij je kunt blijven ontwikkelen.