Cobianne Lodder en Paul Pouwels zijn nieuwe ambassadeurs voor Regio In Je Rugzak

𝗞𝗲𝘆𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗠𝗲𝗲𝘁𝘀 | 𝗥𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗜𝗻 𝗝𝗲 𝗥𝘂𝗴𝘇𝗮𝗸 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺𝘁 Cobianne Lodder en Paul Pouwels 𝗮𝗹𝘀 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗮𝗺𝗯𝗮𝘀𝘀𝗮𝗱𝗲𝘂𝗿s 🎒

Groba is al meer dan 45 jaar actief in het bedenken van slimme machinelijnen voor de voedingsmiddelenindustrie. Het team is inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers en ze verkopen deze machines wereldwijd. Cobianne neemt plaats in het team van Regio in je Rugzak om de  samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven verder te bevorderen.🤝 Daarom kregen zij de rugzak aangereikt uit handen van regio projectleider Coen van Diepen.

“Groba is met trots ambassadeur van Regio in je rugzak.

Wij zijn trots op de regio waarin wij zijn opgegroeid en willen graag de bekendheid vergroten over het bestaan van de prachtige ondernemingen binnen onze regio. Helaas is de realiteit dat zowel de jeugd, de gemeenschap als het onderwijs vaak geen weet hebben van de mogelijkheden bij de ondernemers in de Keyport regio. Door dit ambassadeurschap willen wij de jeugd laten zien hoe mooi onze regio is, en delen welke geweldige kansen hier voor hen liggen. Wij willen hen met alle aspecten van onze regio laten kennismaken. Daarmee hopen wij ze te motiveren en te inspireren om te kiezen voor de techniek en besluiten om zich in de toekomst daadwerkelijk in de regio te vestigen.⚙️

Tenslotte willen wij een actieve bijdrage leveren aan het beter laten aansluiten van het onderwijs op het  dagelijkse werk in de  praktijk en de behoeftes van ondernemers. Ons doel is om deze afstand zo klein mogelijk te maken zodat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.”

ℹ️ Vind meer informatie over ons platform en de ambassadeurs op onze website https://lnkd.in/eeUP3DY4. Hier kunt u ook een gratis bedrijfsprofiel aanmaken, zodat u uw bedrijf kan laten zien aan de jongeren in onze regio!