Deelnemende bedrijven

Ontdek hoe je als bedrijf kan bijdragen aan regionaal succes.

Bedrijven

Deelnemende bedrijven


Wil jij jouw steentje bijdragen en sta je open voor een samenwerking met het onderwijs? Laat dan jouw bedrijf zien op het platform van Regio in je Rugzak! Krijg inzicht in welke leerlingen geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, ontmoet ze persoonlijk op ons evenement en laat op locatie zien wat jouw bedrijf te bieden heeft! Vraag via de onderstaande knop een eigen bedrijfsprofiel aan. 

Scholen en gemeenten


Geef leerlingen meer houvast bij het bepalen van hun beroepstoekomst en versterk de band tussen scholen, gemeenten en lokale bedrijven met Regio In Je Rugzak. Met dit platform leer je de ambities van leerlingen kennen, ontmoet je leerlingen op locatie en geef je bedrijven de kans om zich op locatie te presenteren. Benieuwd welke gemeenten al lid zijn? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.Initiatieven

Initiatieven


Ben je betrokken bij een lokaal initiatief en wil je bijdragen aan de loopbaankeuzes van leerlingen in de regio? Regio In Je Rugzak biedt waardevolle samenwerkingen. Via lokale initiatieven voorzien we leerlingen en scholen met expertise, faciliteiten en inspiratie. Nieuwsgierig naar onze huidige aangesloten initiatieven? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.

RIJR voor bedrijven 


Binnen Regio In Je Rugzak werken we nauw samen met toegewijde bedrijven die zich inzetten voor de toekomst van onze leerlingen. Onze partners staan klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent in onze regio.

Hoe wordt dit gedaan? De bedrijven bieden diverse mogelijkheden om in contact te komen met leerlingen of delen hun kennis met het onderwijs. Zo kunnen bedrijven gastlessen verzorgen op middelbare scholen, deelnemen aan evenementen en zelfs leerlingen ontmoeten met wie ze via het platform zijn gematcht.

Met Regio In Je Rugzak streven we gezamenlijk naar een waardevolle toekomst voor onze regio. Denk je dat jouw bedrijf ook een waardevolle bijdrage kan leveren? Lees meer over welke bedrijven al zijn aangesloten en vraag je bedrijfsprofiel aan.

Onze deelnemende bedrijven

Er zijn geen bedrijven gevonden.

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.