Festival Regio In Je RugzakDe leerling match op het platform met bedrijven die passen bij zijn profiel. Zo’n digitale match is natuurlijk handig om alvast inzicht te krijgen in de regio, maar je wilt natuurlijk ook matchen met ondernemingen. Die kans bieden we op de Meets evenementen!
De persoonlijke ontmoeting tussen leerlingen en bedrijven blijft belangrijk, want deze persoonlijke ontmoeting bepaalt of er daadwerkelijk sprake is van een match. De ontmoeting is ook een leerproces voor de leerling om zich op een juiste wijze te presenteren.
Bedrijven krijgen de mogelijkheid zich uitgebreid te profileren, want het festival is geen banenmarkt, maar een kijkje in wat een bedrijf allemaal te bieden heeft. Een bedrijf bestaat uit meer beroepen, dus laat ook alle richtingen zien.


Tijdens het Meets event ontstaat een definitieve positieve match tussen leerlingen en bedrijven door een eerste ontmoeting met elkaar. Dit is voor alle partijen meestal erg spannend, vandaar dat deze ontmoeting plaatsvindt in een ontspannen festival setting! De ontmoeting staat centraal, maar in een prettige, ongedwongen sfeer, zodat iedereen meer op het gemak is.
Het doel is het maken van een afspraak met elkaar, die ook nog eens digitaal op het platform met elkaar bevestigd wordt. Op deze manier kan er een kijkje worden genomen in de praktijk van het bedrijf. Daar worden de echte definitieve vonkjes aangestoken. Het festival is het begin van een positieve ervaring!


Heb je het eerste festival om welke reden dan ook niet kunnen bijwonen, maar heb je wel interesse in Regio In Je Rugzak? Neem contact met ons op of maak een bedrijfsprofiel aan! Met een profiel blijf je automatisch op de hoogte van de komende evenementen.


Overzicht van evenementen


Regio In Je Rugzak organiseert verschillende evenementen om leerlingen, bedrijven en scholen met elkaar te verbinden. Zo blijven we ons graag continu verbeteren en zijn we geregeld bezig met het bedenken van nieuwe evenementen. Heb je nog een leuk idee voor een volgend evenement? Neem dan zeker contact op en wie weet wordt het evenement binnenkort gegeven op jouw gekozen locatie!

  • Yuverta Regio In Je Rugzak Carriere tour

    14-09-2023

wave

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.