Scholen en gemeenten

Samen vooruit aan een stralende toekomst voor aankomende werknemers.

Scholen en Gemeenten

Deelnemende bedrijven


Wil jij jouw steentje bijdragen en sta je open voor een samenwerking met het onderwijs? Laat dan jouw bedrijf zien op het platform van Regio In Je Rugzak! Krijg inzicht in welke leerlingen geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, ontmoet ze persoonlijk op ons evenement en laat op locatie zien wat jouw bedrijf te bieden heeft! Vraag via de onderstaande knop een eigen bedrijfsprofiel aan. 

Bedrijven


Geef leerlingen de kans om jouw bedrijf te leren kennen en waardevolle connecties voor de toekomst op te bouwen. Dankzij Regio In Je Rugzak krijg je inzicht in de interessegebieden van leerlingen, die mogelijk perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Ontmoet leerlingen tijdens onze evenementen en laat ze zien wat jouw bedrijf te bieden heeft! Benieuwd welke andere bedrijven zich al hebben aangesloten? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.

Initiatieven


Ben je betrokken bij een lokaal initiatief en wil je bijdragen aan de loopbaankeuzes van leerlingen in de regio? Regio In Je Rugzak biedt waardevolle samenwerkingen. Via lokale initiatieven voorzien we leerlingen en scholen met expertise, faciliteiten en inspiratie. Nieuwsgierig naar onze huidige aangesloten initiatieven? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.

Werknemer van de toekomst 


Kiezen op basis van wat je kent! We doen dit met alle dagelijkse handelingen. Ook leerlingen kiezen zo voor een beroepstoekomst. In het kader van ons streven naar een sterke regionale toekomst, zijn ook scholen en gemeenten onmisbaar. Het stimuleren van opkomend talent in de regio is nauw verbonden met het onderwijs, maar hangt ook sterk af van de mogelijkheden die de gemeenten bieden om dit te kunnen bevorderen. Door je als gemeente of school aan te sluiten bij Regio In Je Rugzak kan er een pad van het klaslokaal tot de arbeidsmarkt worden gerealiseerd. Zo krijgen leerlingen de kans om te leren van diverse sectoren maar wordt er tegelijkertijd ook geïnvesteerd in de werknemer van de toekomst. In je eigen regio liggen kansen, maar je moet ze wel zien!

Wil jij als school of gemeente ook graag bijdragen aan deze reis? Lees meer over de mogelijkheden hieronder of neem vrijblijvend contact op.

Overheid, Ondernemen en Onderwijs


De Triple Helix is een samenwerkingsmodel tussen drie belangrijke stakeholders namelijk: de overheid, de onderneming en het onderwijs. Middels de samenwerking van deze drie partijen kan Regio In Je Rugzak worden gerealiseerd. Wil je deel uitmaken van dit samenwerkingsverband? Neem vrijblijvend contact op.  

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.