Leerlingen

Bekijk de mogelijkheden die Regio In Je Rugzak voor leerlingen biedt.

Leerlingen

Wat zijn mijn voordelen?


Een eigen op maat samengesteld profiel
Inzicht in je interessegebieden, kwaliteiten en vaardigheden
Het ontdekken van bedrijven die bij je passen
Het vormen van een netwerk
Het vinden van stageplekken die bij je passen

Als leerling krijg je de kans om te ontdekken wat voor een toekomst jou nu echt gelukkig maakt. Dit helpt je niet alleen om jezelf beter te begrijpen, maar ook om de bedrijven in de regio te vinden die goed bij je passen. De persoonlijke testen geven inzicht in je karakter en voorkeuren en laten gelijk zien welk bedrijf in de regio hieraan voldoet. De bedrijven? Die krijgen de kans om jouw te leren kennen en jouw talent te spotten tijdens stages en ontmoetingsdagen. Dit opent voor jou de deuren naar waardevolle connecties in de toekomst, gewoonweg door jezelf te zijn. 

Mijn Digitale DNA


Kwaliteiten
Motivaties
Netwerken
Beroepsinteresse


Iedereen is anders en uniek en dat is nou net jouw kracht. Bij Regio In Je Rugzak krijg je door middel van een digitaal DNA, inzicht in jouw unieke competenties en vaardigheden zodat je precies weet wat je in huis hebt. Je maakt persoonlijke testen, voert opdrachten uit, en ziet een overzicht van bedrijven die met jou matchen. Maak je geen zorgen, we hebben het hier natuurlijk niet over je genetische DNA, maar over een persoonlijk overzicht van je interesses, omgevormd tot een profiel. In je DNA-profiel kun je alles terugvinden over je uitgevoerde opdrachten, testen en je favoriete bedrijven. Zo ontdek je jouw kansen in de regio die het beste aansluiten bij jou als persoon. 

Meet events


Elk jaar organiseert of participeert Regio In Je Rugzak aan een aantal evenementen om in contact te komen met elkaar. Onze evenementen zijn ontworpen om te inspireren, te verbinden en kansen te creëren voor een veelbelovende toekomst. Van de Yuverta Banenmarkt, workshops en netwerkevenementen tot het Regio In Je Rugzak festival. 

Benieuwd naar onze komende evenementen? Klik op de onderstaande knop om een overzicht te bekijken en schrijf je in.

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.