Initiatieven

Inspireer leerlingen in de regio met jouw initiatief.

Initiatieven

Deelnemende bedrijven


Wil jij jouw steentje bijdragen en sta je open voor een samenwerking met het onderwijs? Laat dan jouw bedrijf zien op het platform van Regio In Je Rugzak! Krijg inzicht in welke leerlingen geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf, ontmoet ze persoonlijk op ons evenement en laat op locatie zien wat jouw bedrijf te bieden heeft! Vraag via de onderstaande knop een eigen bedrijfsprofiel aan. 

Scholen en gemeenten


Geef leerlingen meer houvast bij het bepalen van hun beroepstoekomst en versterk de band tussen scholen, gemeenten en lokale bedrijven met Regio In Je Rugzak. Met dit platform leer je de ambities van leerlingen kennen, ontmoet je leerlingen op locatie en geef je bedrijven de kans om zich op locatie te presenteren. Benieuwd welke gemeenten al lid zijn? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.

Bedrijven


Geef leerlingen de kans om jouw bedrijf te leren kennen en waardevolle connecties voor de toekomst op te bouwen. Dankzij Regio In Je Rugzak krijg je inzicht in de interessegebieden van leerlingen, die mogelijk perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Ontmoet leerlingen tijdens onze evenementen en laat ze zien wat jouw bedrijf te bieden heeft! Benieuwd welke andere bedrijven zich al hebben aangesloten? Klik hieronder voor meer informatie en vraag een profiel aan.

Initiatieven in de regio 


Binnen Regio In Je Rugzak zijn verschillende initiatieven actief die een waardevolle bijdrage leveren aan de toekomstperspectieven van leerlingen in de regio.

Zo biedt Bouwmensen Limburg bijvoorbeeld praktijkopleidingen in de bouwsector zodat de jonge talenten kennis kunnen maken met uitdagende carrières in de bouwsector. GROBA , de wereldberoemde kaasmachinesproducent leert de leerling meer over de kaasindustrie,  terwijl Techniek IW Zuid de leerlingen inzichten geeft over installatie-, elektro- en koeltechniek. Maasgouw, de grootste watergemeente van Limburg, laat de leerlingen kennis maken met de scheepsbouwsector. En zo zijn er nog meer initiatieven verbonden aan Regio In Je Rugzak die allemaal streven naar een waardevolle regionale toekomst. 

Ben je een vertegenwoordiger van een initiatief en denk je een waardevolle bijdrage te kunnen leveren? Neem contact op via de onderstaande knop of lees meer over onze huidige initiatieven.

Bekijk onze aangesloten initiatieven

Er zijn geen initiatieven gevonden.

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.