Over Keyport


Keyport Meets is een initiatief binnen de Keyport regio dat bedrijven, professionals, scholen en ondernemers bij elkaar brengt om te netwerken en kennis te delen. Keyport Meets maakt deel uit van Regio In Je Rugzak, waarbinnen de volgende gemeenten vallen: Cranendonck, Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Roermond en Roerdalen.

Regio In Je RugzakRegio In Je Rugzak is een digitale ontmoetingsplek waar leren, voorstellen en ontmoeten samenkomen aan de hand van inspirerende evenementen en ontmoetingsdagen. Regio In Je Rugzak ondersteunt leerlingen bij de oriëntatie op hun toekomstige loopbaan door ze te laten zien welke kansen de eigen regio biedt. Een uniek DNA-profiel geeft inzicht in hun eigen competenties, vaardigheden, passies en dromen. Leerlingen vullen op deze manier hun rugzak met leerzame ervaringen, connecties met het regionale bedrijfsleven en mogelijk zelfs een nieuwe passie. Zo bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor onze regio voor zowel bedrijven als jong volwassenen. Lees hier meer wat we voor jou wellicht kunnen betekenen.

Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.